Ga naar de inhoud


een week geleden
Geweldig geholpen, ben erg positief over de begeleiding en het resultaat! Onder andere korting die jongeren krijgen toont dat geld niet beweeg reden is erachter maar het echt gaat om jou.

8 maanden geleden
Middels deze review wil ik ten eerste Tilly nogmaals hartelijk bedanken voor haar tijd en input tijdens de sessies die we hebben gehad.

Ik heb erg veel positieve veranderingen doorgemaakt met de sessies samen met Tilly. Hierbij begon ik als een student die erg negatief over zichzelf dacht doordat de laatste 1,5 jaar van mijn studietijd enerzijds niet leuk voor me was en anderzijds niet ging zoals ik wou. Hierdoor heb ik bij mezelf een erg negatieve houding aangehouden waardoor ik mezelf persoonlijk continu omlaag haalde en daardoor in een negatieve sleur ging zitten voor mezelf als voor mijn omgeving.

Vervolgens heb ik stap voor stap samen met Tilly hieraan gewerkt en ben ik per sessie tot nieuwe inzichten gekomen over hoe ik naar bepaalde dingen keek en wat mijn houding hierover was.

Doordat Tilly de juiste vragen stelde en heel goed kon indenken in mijn situatie kreeg ik steeds meer inzicht dat mijn denkwijze/mindset niet op de juiste plek zat. Doordat de coachvorm ''counseling'' is ben ik door deze sessies zelf erachter gekomen waardoor je een shift in mindset of een eye-opener sneller eigen maakt. Dit heb ik dus ook als erg aangenaam en positief ervaren.

Tilly zelf heb ik als een positieve, nuchtere en praktische coach ervaren die ook tegelijkertijd heel empathisch kan luisteren op de momenten waar dit opspeelt. Hierbij kan Tilly tijdens een sessie verschillende invalshoeken benaderen waardoor diepgaandere patronen aan bod komen. Hierdoor wordt een mindshift/eye-opener ook echt bij jezelf gerealiseerd.

Tot slot zou ik Tilly aan elke (iets) te ambitieuze student aanraden, die momenteel gestrest is of twijfelt over het eigen kunnen. Middels de sessies krijg je gegarandeerd inzicht waar dit door komt en hoe je dit kan aanpakken, waardoor je weer heel stevig in je schoenen gaat staan!
Freija Poll

een jaar geleden
Ik kwam terecht bij Tilly omdat ik net ZZP-er was geworden en ik vond dit nogal overweldigend en probeerde enige structuur aan te brengen in mijn leven. Tilly heeft mij ontzettend goed geholpen om deze structuur te verkrijgen. Ook ging zij dieper met mij in op waarom ik dingen zo aanpak zoals ik doe. Heel veel zelf (zelf)kennis heeft zij mij gegeven die mij helpen rust te creëren in mijn leven, zelfvertrouwen scheppen en mij nog meer kracht geven om mijn doelen te behalen!
koos 24

een jaar geleden
Eigenlijk wil ik via deze weg gewoon bedankt Tilly zeggen.
Ik werk in een klein bedrijf en zat eigenlijk tegen een burn-out aan.

Daar gaf ik iedereen de schuld van en keek niet naar mijn eigen rol daar in.
Mijn werkgeefster schakelde van Gelre Counselling in die er voor zorgde dat ik weer grip kreeg op mijn agenda en werkzaamheden en het plezier weer terug kreeg in mijn werk.

5/5