Ga naar de inhoud

ervaringen

Dank!

januari 10, 2024

Tilly,

Dank voor de fijne gesprekken en de inzichten. Uiteindelijk bleek EMDR niet de juiste oplossing voor mij en kwamen daar dankzij jou kundigheid vlot achter en was je hier ook duidelijk over. Deze houding heb ik erg gewaardeerd.

Groet Anne

Anoniem

Geweldig geholpen

november 3, 2022

Geweldig geholpen, ben erg positief over de begeleiding en het resultaat! Onder andere korting die jongeren krijgen toont dat geld niet beweeg reden is erachter maar het echt gaat om jou.

Anoniem
Verified

Positieve veranderingen

april 14, 2022

Middels deze review wil ik ten eerste Tilly nogmaals hartelijk bedanken voor haar tijd en input tijdens de sessies die we hebben gehad.

Ik heb erg veel positieve veranderingen doorgemaakt met de sessies samen met Tilly. Hierbij begon ik als een student die erg negatief over zichzelf dacht doordat de laatste 1,5 jaar van mijn studietijd enerzijds niet leuk voor me was en anderzijds niet ging zoals ik wou. Hierdoor heb ik bij mezelf een erg negatieve houding aangehouden waardoor ik mezelf persoonlijk continu omlaag haalde en daardoor in een negatieve sleur ging zitten voor mezelf als voor mijn omgeving.

Vervolgens heb ik stap voor stap samen met Tilly hieraan gewerkt en ben ik per sessie tot nieuwe inzichten gekomen over hoe ik naar bepaalde dingen keek en wat mijn houding hierover was.

Doordat Tilly de juiste vragen stelde en heel goed kon indenken in mijn situatie kreeg ik steeds meer inzicht dat mijn denkwijze/mindset niet op de juiste plek zat. Doordat de coachvorm ”counseling” is ben ik door deze sessies zelf erachter gekomen waardoor je een shift in mindset of een eye-opener sneller eigen maakt. Dit heb ik dus ook als erg aangenaam en positief ervaren.

Tilly zelf heb ik als een positieve, nuchtere en praktische coach ervaren die ook tegelijkertijd heel empathisch kan luisteren op de momenten waar dit opspeelt. Hierbij kan Tilly tijdens een sessie verschillende invalshoeken benaderen waardoor diepgaandere patronen aan bod komen. Hierdoor wordt een mindshift/eye-opener ook echt bij jezelf gerealiseerd.

Tot slot zou ik Tilly aan elke (iets) te ambitieuze student aanraden, die momenteel gestrest is of twijfelt over het eigen kunnen. Middels de sessies krijg je gegarandeerd inzicht waar dit door komt en hoe je dit kan aanpakken, waardoor je weer heel stevig in je schoenen gaat staan!

Anoniem
Verified

Ik heb weer structuur

december 4, 2021

Ik kwam terecht bij Tilly omdat ik net ZZP-er was geworden en ik vond dit nogal overweldigend en probeerde enige structuur aan te brengen in mijn leven. Tilly heeft mij ontzettend goed geholpen om deze structuur te verkrijgen. Ook ging zij dieper met mij in op waarom ik dingen zo aanpak zoals ik doe. Heel veel zelf (zelf)kennis heeft zij mij gegeven die mij helpen rust te creëren in mijn leven, zelfvertrouwen scheppen en mij nog meer kracht geven om mijn doelen te behalen!

Anoniem
Verified

Bedankt!

oktober 8, 2021

Eigenlijk wil ik via deze weg gewoon bedankt Tilly zeggen. Ik werk in een klein bedrijf en zat eigenlijk tegen een burn-out aan.

Daar gaf ik iedereen de schuld van en keek niet naar mijn eigen rol daar in. Mijn werkgeefster schakelde van Gelre Counselling in die er voor zorgde dat ik weer grip kreeg op mijn agenda en werkzaamheden en het plezier weer terug kreeg in mijn werk.

Evaline
Verified

Interessant en inspirerend

december 18, 2020

Ik heb interessante en inspirerende gesprekken met Tilly gehad. Doordat ik mezelf hoorde praten, kwam ik achter bepaalde dingen. Tilly was een soort spiegel die zijn voor mij hield wat vaak conforn0erend was. Ze luisterde goed naar mij en wist ook steeds waar ik het over had. Ik vind Tilly een oprechte en lieve vrouw, dus het is zeker een aanrader om je hart te luchten bij haar.

Anoniem
Verified

Laat jouw ervaring achter

Wil je een review schrijven over jouw traject in mijn praktijk? 
Daarmee help je anderen in het maken van hun keuze voor een counsellor of therapeut die bij hen past.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Waarmee kan ik je helpen?