Ga naar de inhoud

counselling

HET VERSCHIL TUSSEN COUNSELLING EN COACHING

Counselling wordt vaak verward met coaching maar het is van belang om dit als twee verschillende aanpakken te zien.

Eigenlijk is coaching een onderdeel van counselling.
Een counsellor zal eerst de uitzoeken waarom jij de balans in je leven bent kwijt geraakt. Daarna wordt er gewerkt aan concrete doelen.

Wat is coaching?
Een coach zal evengoed het onderliggende probleem niet negeren maar is wel bedoeld om direct met je doelen aan de slag te gaan.

Bij mij kun je beide kanten op. We bepalen na je intake wat voor jou geschikt is.

Omdat ik geregistreerd en gediplomeerd counsellor ben, worden de gesprekken vanuit je aanvullende verzekering vergoed. Ook als je voor coaching kiest.

counselling bij stress

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: stress. Loop jij er tegenaan? Dan help ik je graag om meer balans te krijgen in je leven.

counselling bij burnout

Voordat je een burn-out krijgt heb je waarschijnlijk al heel wat signalen genegeerd. Door de symptomen tijdig te herkennen, kun je snel ingrijpen en erger voorkomen.

counselling voor jongeren

Driekwart van de jongeren heeft stress- en burn-outklachten.

Omdat ik dat erg zorgelijk vind heb ik een speciaal counselling-traject ontwikkeld voor jonge mensen tussen de 18 en 25 jaar.

bedrijfscounselling

Van Gelre Counselling is gespecialiseerd in bedrijfscounselling. Wij kunnen zowel voor de werkgeven als voor de werknemer van toegevoegde waarde zijn in uitdagende tijden.