Ga naar de inhoud

Counselling voor jongeren​

Korting voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar

Driekwart van de jongeren heeft stress- en burn-outklachten. Rond de helft van de studenten heeft psychische klachten. En jonge werknemers voelen zich het vaakst vermoeid en gejaagd door het werk. Uitgerekend deze groep vindt de weg naar de hulpverlening moeilijk.
De drempel om hulp te zoeken als je even niet lekker in je vel zit is voor iedereen hoog. Voor veel jonge mensen is de stap vaak nog wat ingewikkelder.
De problemen waar jullie tegen aan lopen wordt door de maatschappij nogal gebagatelliseerd! 
Maar als ik in gesprek ga, als coach of gewoon met 1 van mijn jongere vrienden, zie ik de zorgen en stress waar jullie mee te maken hebben. Woningen die niet te betalen zijn, banen die zo weinig betalen dat je niet eens meer kan kiezen om een studie erbij te doen. Een studieschuld die als een donkere wolk boven je hoofd hangt en het idee dat je alles uit het leven moet halen is door sociale media een soort verplichting geworden. Dat is een druk die wij vroeger minder hadden en daarom wordt het ook niet begrepen.
Nu is schaamte om eens met iemand te gaan praten niet het grootste probleem, dat zijn vaak de kosten.
Psychologische zorg (GGZ) wordt vergoed vanuit de basisverzekering, maar de wachtlijsten zijn lang. Als geregistreerd counsellor word ik deels vergoed vanuit je aanvullende verzekering maar voor veel jongeren is een basisverzekering al duur genoeg!
Ik bied daarom speciaal voor mensen tussen de 18 en 25 jaar, counselling aan voor een speciaal tarief: € 47,50 inclusief btw.

jongeren burn-out stress coaching